Mijn blog in de lucht

Mijn blog in de lucht
huisje - boompje - beestje

maandag 21 mei 2012

Schatten

Er zijn rondom ons huis heel wat bomen en struiken verwijderd. Grote graafmachines deden het zware werk, daarna kwam het handwerk met schop, riek en hark. Een heleboel wortels en stenen werden er nog uitgehaald. En heel soms zat er een echte schat tussen, zoals deze melkfles. (Er is maar een flintertje glas van de rand af)
















Middelste vroeg van de week of ik rozen mee wilde nemen, dan zou hij parfum voor mij maken! Dus ik kocht een "bossie rode rozen". De parfum is nog niet gemaakt, maar onder tussen staan de rozen boven op het kastje mooi te zijn.

dinsdag 15 mei 2012

tussenstand na 4 weken


Er is ondertussen weer een hoop werk verricht.Grote vrachtwagens reden af en aan. Om zand, puin, stenen en de spanten te brengen.





Daarna werd er beton gestort en geƫgaliseerd. Toen de binnen muurtjes gemetseld werden kregen we een veel beter idee van de ruimten. En nu zijn ze zelfs al de buitenmuren aan het metselen. Daarvan later foto's. Tot slot dit mooie doorkijkje.


 

zondag 13 mei 2012

Iets nieuws!






Deze keer heb ik geen kaartjes zitten maken maar juist de envelop. Dat is weer eens iets anders. Hiervoor heb ik mooie bladzijden uit oude tijdschriften gescheurd. Knippen, vouwen, plakken en klaar!!!! Dat is ook heel  elkedagfijn.nl       
Het is een heel stapeltje geworden. Morgen gaan de eersten al de deur uit; een verjaardagskaartje en een kindje -op- komst kaartje.
Ik vond de beschrijving tijdens het surfen langs andere blogs. Dat brengt zoveel leuke ideeƫn.

donderdag 10 mei 2012

Een goede buur!


Na een praatje met een buurvrouw liep ik even mee naar de moestuin. Met als resultaat dat ik een half uur later met een volle tas rabarber en verse asperges naar huis fietste. Dat is nog eens wat je noemt een goede buur! Onze eigen rabarber is lang niet zo ver zoals je ziet (foto links onder). Wel heb ik al heel lang een lekker recept voor rabarbertaart klaar liggen. Vandaag heb ik nog even een gewone rabarbermoes gemaakt.

En dan heb ik nog een goede buurvrouw, want met haar mocht ik vanavond mee naar de wedstrijd Willem II - Sparta 2-1. 
Oude liefde roest niet!
Wat heerlijk om in zo'n buurtje te wonen met van die gastvrije 
en hartelijke mensen om je heen.